Головна Новини Світ США У США чоловік забив до смерті сусіда по палаті, який хворів на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік забив до смерті сусіда по палаті, який хворів на COVID-19

Знаряддям вбивства став кисневий балон

24 грудня 2020, 14:11
Поділіться публікацією:

В одній із лікарень Ланкастера, штат Каліфорнія, сталося жорстоке вбивство пацієнта, хворого на коронавірус. Про інцидент повідомляє Інформаційне бюро департаменту шерифа округа Лос-Анджелес.

У США чоловік забив до смерті сусіда по палаті, який хворів на COVID-19

Те, що повинно було допомогти вилікуватися, забрало у чоловіка життя. Фото: Bloomberg

Жертвою став пацієнт ланкастерської лікарні Antelope Valley, 82-річний латиноамериканець. Чоловік намагався побороти COVID-19. 

Утім, не судилося. Трагедія сталася вранці 18 грудня за місцевим часом. За словами поліцейських, померлий почав молитися, і це не сподобалося його сусіду по палаті. Найімовірніше, між чоловіками розпочався конфлікт, що закінчилося вбивством. Бідолаху-старого забили до смерті кисневим балоном. Зазначається, що вбивця і жертва не були раніше знайомі.

Підозрюваний, 37-річний Джессі Мартінес, наразі заарештований і знаходиться під вартою. Його звинувачують в вбивстві, обтяженні злочину через ненависть, а також у жорстокому поводженні із людьми похилого віку. Суд над Мартінесом відбудеться напередодні Нового Року, 28 грудня. До засідання чоловік може вийти на волю під заставу, але навряд чи зможе зібрати для цього 1 млн доларів.

Розслідування ж тим часом продовжується, правоохоронці намагаються дізнатися більше деталей про інцидент.

Яскраві прояви жорстокості реєструються у світі щодня. Так, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Франції чоловік-тиран застрелив трьох поліцейських, які приїхали до нього додому за викликом.

Також на порталі можна прочитати про американського Санта-Клауса, якого заарештували за домагання до дітей. Актор працював у торговому центрі та робив недвозначні натяки неповнолітнім колегам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини