Головна Новини Світ США У США дитина підірвалася на гранаті, купленій в магазині
commentss НОВИНИ Всі новини

У США дитина підірвалася на гранаті, купленій в магазині

Зараз поліція займається пошуком людей, які також придбали гранати в цьому магазині

13 січня 2021, 09:02
Поділіться публікацією:

У штаті Вірджинія, на південному сході США, в результаті вибуху гранати загинув 12-річний хлопчик.  Про цей жахливий випадок повідомляється на сайті ATF Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives.

У США дитина підірвалася на гранаті, купленій в магазині

Ніхто не міг припустити, що граната виявиться діючої - фото: з відкритих джерел

Імовірно, підліток придбав її в антикварному магазині Fancy Flea Antique, що розташований в Північній Кароліні. Покупка була здійснена в червні 2020 року. За інформацією джерела, граната, яку придбав хлопчик, використовувалася за часів Другої світової війни. Однак цей вибуховий боєприпас вважався хімічно неактивним.

Після того, що сталося, слідчі припустили, що подібні гранати, продані іншим покупцям, також можуть вибухнути. У зв'язку з цим, всіх, хто купував такий же предмет в цьому антикварному магазині, попросили відгукнутися і здати на перевірку гранати, щоб уникнути чергової біди. Відомо також, що власники магазину ніяким чином не відреагували на трагедію.

До слова, В Північній Кароліні це вже не перший випадок, коли граната, котра вважається інертною, виявилася діючою. Так, у 2019 році в комісійному магазині, в комоді було виявлено вибуховий боєприпас. Знайшов його чоловік відразу ж виніс комод з будівлі та викликав поліцію. На щастя, завдяки своєчасному виявленню небезпечного предмета, обійшлося без жертв.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Росії учень вистрибнув з вікна школи, намагаючись повторити дії героя з аніме, а також про те, що в одній з індійських лікарень сталася сильна пожежа, в результаті якого загинули 10 новонароджених дітей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини