Головна Новини Світ США У США медик вкрав флакон з вакциною від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США медик вкрав флакон з вакциною від коронавірусу

Працівник медзакладу скоїв крадіжку вакцини для своєї родини та друзів

22 січня 2021, 16:46
Поділіться публікацією:

Медичний працівник зі штату Техас був звинувачений в крадіжці флакона з вакциною від коронавірусу. Про подію повідомляє CNN, посилаючись на окружну прокуратуру округу Харріс.

У США медик вкрав флакон з вакциною від коронавірусу

Медик з Техасу вкрав 9 док вакцини від коронавірусу - фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 22 січня, окружний прокурор Кім Огг заявив, що доктор Хасан Гокал звинувачується в крадіжці з боку державного службовця, що тягне за собою покарання у вигляді тюремного ув'язнення строком до одного року і штрафу в розмірі 4000 доларів.

Лікар є державним службовцем, який повинен бути стежити за тим, щоб кожна доза вакцини дійшла до людей, відповідним критеріям для її отримання. Однак, скориставшись своїм становищем, він вирішив вчинити з вакциною інакше.

У США медик вкрав флакон з вакциною від коронавірусу - фото 2

Було встановлено, що медик вкрав флакон, в якому було дев'ять доз вакцини. Як виявилося, він хотів віддати її своїм друзям і родині. Після цього він розповів про свої діяння колезі, а той своєю чергою повідомив про те, що трапилося начальству. Хасана Гокал відразу ж звільнили з медустанови.

Пізніше адвокат обвинуваченого в крадіжці зазначив, що його клієнт усвідомив помилку і хотів би все виправити. До того ж він зазначив, що медик помітив пошкодження флакона і не хотів, щоб він пропадав. Тому Гокал вирішив його забрати та віддати своїм близьким. Розслідування по даній справі триває.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів, коли в аптеках в Україні почнуть продавати вакцину від COVID-19, а також про те, що в ВООЗ дали несприятливий прогноз з приводу смертності від коронавірусної інфекції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Остров Самоневезения

23 січня 2021, 01:28

Остров самоневезения ( новые слова к старой песне: https://www.youtube.com/watch?v=goFIxxWru78 ) Весь пропитан вирусом, абсолютно весь, Осторов кипарисовый в океане есть, Осторов кипарисовый в океане есть, Весь пропитан вирусом, абсолютно весь. Там под кипарисами - люди-дикари, С масками на лицах, с вирусом внутри, С масками на лицах, с вирусом внутри, Там под кипарисами - люди-дикари. Что они ни делают - вирус тут как тут, Видно, заклинания вирус не берут, Видно, заклинания вирус не берут, Что они ни делают - вирус тут как тут. Вирус не выводится, намертво прирос, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Плачут, Богу молятся, не жалея слёз, Вирус не выводится, намертво прирос. Вроде не больные - и могли бы жить, Им бы пандемию взять и отменить, Им бы пандемию взять и отменить, Вроде не больные - и могли бы жить. Как назло, на острове вводится надзор! Бунтарям без масок - штрафы и позор! Дикарям без масок - штрафы и позор! На проклятом острове вводится надзор! По такому случаю с ночи до зари Плачут невезучие люди-дикари И не знают, бедные, как им дальше быть: Вирусы - зловредные, все не истребить...


Новини