Головна Новини Світ США У США спалахнула бубонна чума
commentss НОВИНИ Всі новини

У США спалахнула бубонна чума

Ймовірно, американця в Каліфорнії вкусила інфікована чумою блоха

18 серпня 2020, 09:40 comments1402
Поділіться публікацією:

В американському штаті Каліфорнія повідомили про зараження людини бубонною чумою. Житель округу Ельдорадо, судячи з усього, підхопив важку і рідкісну хворобу після укусу блохи, яка є переносником чуми. Про це передає Los Angeles Time.

У США спалахнула бубонна чума

Повідомляється, що в цьому районі з 2016 року по 2019-й експерти знайшли два десятки гризунів, які переносили чуму. Однак випадків інфікування людини не було. Останні ж випадки зараження були до 2015 року в окрузі Лос-Анджелеса — два пацієнти боролися з важкою хворобою і змогли одужати.

Раніше ми повідомляли, що в Китаї закривають на карантин село в районі Внутрішньої Монголії, де напередодні від бубонної чуми помер чоловік. Відомо, що діагноз жителю села Суджі Сінкун поставили 5 серпня, проте вилікувати його не вдалося. Всі жителі цього населеного пункту здали тест на чуму та результати виявилися негативними. Але попри цей факт, в будинках проводять щоденну дезінфекцію, а жителям заборонено залишати межі села. Відзначимо, що це вже друга смерть в Китаї від бубонної чуми. Раніше в одному з міст тієї ж Внутрішньої Монголії помер місцевий житель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини