Головна Новини Світ США У США стався вибух у багатоповерхівці: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У США стався вибух у багатоповерхівці: є поранені

Понад два десятки осіб госпіталізовані в результаті вибуху будівлі Baltimore Gas and Electric в американському місті Балтімор, штат Меріленд

23 грудня 2020, 22:01
Поділіться публікацією:








В американському місті Балтімор у багатоповерховому будинку стався вибух, близько 30-ти людей госпіталізовано з різними видами травм.

У США стався вибух у багатоповерхівці: є поранені

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє місцевий телеканал Wbaltv, вибух спровокував частковий обвал даху в будівлі. Як стало відомо, серед потерпілих є ті, хто відмовилися їхати в лікарню. За словами начальника пожежної служби Балтімора Найлз Форда, вибух викликав руйнування від 10-го поверху будівлі до даху.

Також рятувальники дістали з пастки двох працівників, вони застрягли на підвісній платформі, встановленої на будівлі для обслуговування вікон. Як повідомили попередньо пожежні, вибух міг статися через ремонт систем опалення.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому на афганській військовій базі поблизу міста Газні пролунав гучний вибух. Там підірвалася машина, яку начинив вибухівкою терорист-смертник. Від вибуху постраждали 64 людини: 40 з них загинули, 24 отримали серйозні поранення. Всі постраждалі — афганські військові. Хвиля терактів не вщухає. В одній з провінцій Афганістану під час релігійної зустрічі для вивчення Корану поблизу натовпу вибухнуло транспортний засіб. Загинуло понад 20 людей, серед яких є як дорослі, так і діти. Також велика кількість громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. З'явилася інформація про те, що терористом був водій моторолера, який під час зборів приїхав в населений пункт нібито метою продажу товарів. Після того як його оточили діти, він вчинив підрив. Однак відповідальність за злочин не взяло на себе жодне з терористичних організацій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини