Головна Новини Світ США У США стрілянина в школі: важко поранений підліток
commentss НОВИНИ Всі новини

У США стрілянина в школі: важко поранений підліток

2 березня 2021, 04:39
Поділіться публікацією:

У США в місті Пайн-Блафф (штат Арканзас) 1. березня сталася стрілянина в школі, в результаті якої був важко поранений 15-річний учень навчального закладу. Про це повідомив шеф поліції міста, передає AP.

У США стрілянина в школі: важко поранений підліток

Підліток стріляв однолітка (фото з відкритих джерел)

Деякі ЗМІ навіть поширили інформацію про смерть хлопчика. Правоохоронці повідомили, що один з учнів середньої школи під час перерви відкрив стрілянину в коридорі і серйозно поранив свого однокласника, якого по повітрю доставили в лікарню Літл-Рока, де він знаходиться "в дуже важкому стані". Той, хто стріляв спробував сховатися, але поліцейська собака вийшла на його слід в одному з сусідніх районів і він був затриманий.

Пізніше з'явилася інформація, що потерпілий учень помер від отриманих поранень, але поліція спростувала її. Затриманий за стрілянину підліток поміщений в ізолятор для неповнолітніх.

Нагадаємо, невідомий відкрив стрілянину і поранив трьох людей на вулиці Міддлтон-роуд в Хакні, Лондон. Один з постраждалих у важкому стані, двоє інших перебувають в одній з лікарень Великобританії. Британська поліція була викликана на місце події близько 21:45 за місцевим часом в понеділок. Місце злочину оточене. Ніяких арештів не проводилося, і за фактом інциденту розпочато розслідування. Поліція Англії шукає свідків і просить звертатися до довідкової служби. Подробиці інциденту в Лондоні поки не повідомляються.

Раніше учень приватної школи Англії, який змінив стать, задушив свою матір і наніс їй 118 ножових поранень, перш ніж зробити лякаючий дзвінок в службу 999, щоб сказати поліції: "Принесіть сумку для трупів". Поліцейський, який заарештував Томпсона в будинку в Хемблдоне, графство Хемпшир, сказав, що підліток був "надзвичайно спокійним і стриманим" і "здавалося, що хлопця більше турбує його кішка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини