Головна Новини Світ США У США у адвоката відібрали ліцензію за пост в Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

У США у адвоката відібрали ліцензію за пост в Facebook

Адвокат опублікував інструкцію, як перетворити вбивство в самозахист і позбувся ліцензії

26 січня 2021, 13:31
Поділіться публікацією:

Невдала публікація в соцмережах може докорінно змінити життя людини. На цей раз через свого поста в Facebook постраждав американський адвокат, якого позбавили ліцензії на зайняття адвокатською діяльністю.

У США у адвоката відібрали ліцензію за пост в Facebook

Адвокат позбувся ліцензії через соцмережі / фото https://yaizakon.com.ua/

Так,  Уїнстон Бредшоу Сіттон, що проживає в Теннессі, опублікував інформацію, яку визнали такою, що порушує професійний кодекс.

Ще у 2017 році знайома юриста поскаржилася в соцмережі на свого партнера з яким у неї були "токсичні" відносини. У відповідь Сіттон публічно пояснив, як можна видати вбивство бойфренда за самооборону. Він рекомендував жінці заманити жертву в будинок, після чого заявити поліцейським, що він без дозволу проник на територію її житла і вона вистрілила в нього через побоювання за своє життя. У своєму пості Сіттон також підкреслив, що дає раду як адвокат і порекомендував жінці видалити всю гілку з обговоренням і рекомендацією.

Спеціальна комісія розглянула справу юриста і прийшла до висновку, що його висловлювання в фейсбуці порушують професійний кодекс поведінки адвокатів.

Спочатку у вигляді покарання адвокатську ліцензію Сіттона вирішили призупинити на два місяці, однак Верховний суд визнав таке покарання занадто м'яким і в підсумку йому заборонили займатися адвокатською діяльністю на чотири роки.

Як повідомляв портал "Коментарі", вже незабаром користувачам буде простіше знаходити відео з соцмереж без запуску відповідної програми. Google тестує нову функцію пошуку, яка відображає короткі кліпи з соцмереж Instagram і TikTok в каруселі "Короткі відео". Щоб побачити ці відеоролики, досить буде виконати пошук за певними словами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини