Головна Новини Світ США У США винесли один із найсуворіших вироків лідеру секти для впливових людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У США винесли один із найсуворіших вироків лідеру секти для впливових людей

Раньєрі ще в 90-х створив справжній гарем, в якому жінки були рабинями

28 жовтня 2020, 09:38
Поділіться публікацією:

У США винесли один із найсуворіших вироків — 120 років в'язниці для лідера американської секс-секти NXIVM ("Нексіум") Кіта Раньєрі. Служителі Феміди Нью-Йорка визнали його винним у зґвалтуваннях і катуваннях 15 жінок. Хоча жертв насправді було в рази більше, пише The New York Times.

У США винесли один із найсуворіших вироків лідеру секти для впливових людей

Суд визнав, що Раньєрі ще в 90-х створив справжній гарем, в якому жінки були секс-рабинями. Їх таврували, морили голодом, та ще й вимагали гроші. Маскувалася ж секта під тренінги для бізнесменів, в яких, до речі, брали участь впливові люди та знаменитості. Для того, щоб потрапити на "заняття", необхідно було відправити свої оголені фото і компромат на себе ж — таким чином учасниці доводили, що після завершення "навчання" будуть мовчати. В результаті 15 осіб таки звернулися до суду і їх офіційно визнали жертвами. Однак понад півсотні виступали за звільнення Раньєрі. Мовляв, його методики допомогли їм покращити життя.

Раніше ми повідомляли, що секта в Демократичній Республіці Конго влаштувала криваву розправу над місцевими жителями на південному заході країни. Загинули 14 осіб, з пораненнями в лікарні опинилися ще вісім.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини