Головна Новини Світ США У США вперше за багато десятиліть стратили жінку: у чому її звинуватили
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вперше за багато десятиліть стратили жінку: у чому її звинуватили

Їй ввели смертельну ін'єкцію

13 січня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

52-річна мешканка штату Індіана Лізи Монтгомері стала першою жінкою, яку стратили в Сполучених Штатах Америки за останні 67 років. Їй ввели смертельну ін'єкцію. Про це повідомляє видання The New York Times.

У США вперше за багато десятиліть стратили жінку: у чому її звинуватили

У США вперше за десятиліття стратили жінку - фото з відкритих джерел

Як відомо, страта Монтгомері в загальному стала одинадцятою з того часу, як адміністрація 45-го президента Америки Дональда Трампа відновила застосування смертної кари засудженим на федеральному рівні в липні 2020 року.

Адвокат страченої жінки стверджує, що уряд Сполучених Штатів Америки порушив закон, ввівши Монтгомері смертельну ін'єкцію, тому що у її підзахисної були психічні розлади.

На лаві підсудних американка Ліза Монтгомері опинилася через скоєне в грудні 2004-го року вбивство. Згідно з офіційними даними, тоді вона проникла до будинку вагітної 23-річної Боббі Джо Стіннет, задушила її та вирізала з її лона недоношену дитину. Як виявилося, Монтгомері попередньо домовлялася про зустріч зі своєю жертвою, заявляючи, що хоче купити у Боббі Джо Стіннет цуценя. Також відомо, що донька вбитої жінки залишилася жива.

Нагадаємо, що раніше в Мережі опублікували відео моменту пострілу в будівлі Капітолія США, в результаті якого загинула жінка. Поліцейський охорони Капітолію зробив постріл практично в упор, коли жінка спробувала потрапити всередину. Раніше ряд американських ЗМІ заявили, що встановили особу застреленої жінки. Вона була ідентифікована як Ешлі Беббіт. Жінка була ветераном ВВС США з 14-річним стажем і переконаною прихильницею 45-го президента Америки Дональда Трампа.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини