У США 4-річну дівчинку за кілька годин "вбив" коронавірус: подробиці трагедії

Першою заразилася мати

В американському штаті Техас від захворювання на ковід пішла з життя маленька дівчинка, мама якої не хотіла робити щеплення. Вона згасла буквально за кілька годин після того, як в неї виявили небезпечну хворобу.

Мама дитини, яка за своїми переконаннями не робила щеплень, захворіла на ковід. Від неї хвороба перейшла до малючки, в якої відразу з’явилась висока температура. Ліки не змогли перемогти вірус. Вже під ранок вона згасла, так і не прийшовши до свідомості.

За словами згорьованої матері вона протестувала проти щеплень, переконувала їх не робити. Захворіла на ковід-вірус, що підтвердили лікарі. Вдома старалась ізолюватись від всіх, зокрема, від маленької доньки, щоб не наражати їх на небезпеку.

Лікарі округу Галвестон, де мешкала родина, підтвердили, що виявили в маленької ковід, коли оглянули її.

Калі не відвідувала школу з 1 вересня і там ні з ким не спілкувалась. Отож, була інфікована вдома. Медики цього американського округу вже назвали цю смерть трагедією, якої можна було б уникнути.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що чому в США стурбовані небезпекою "мю" -штаму коронавірусу. Доктор Ентоні Фаучи, головний медичний радник президента Байдена, заявив у неділю, 5 вересня, що ревакцинальні уколи для американців, які отримали дводозову вакцину COVID-19 Moderna, можуть бути не готові до 20 вересня, коли адміністрація Байдена заявила, що почне впроваджувати додаткові вакцини — уколи для вакцинованих дорослих, які можуть полегшити протікання хвороби після зараження "мю"-штамом.