У США обговорюють нову книгу про досягнення Камали Гарріс: читачі шоковані її змістом

Нова книга про Камалу Гарріс викликала жваві обговорення серед читачів.

У США вийшла книга "Досягнення Камали Гарріс", яка за тиждень стала бестселером Amazon. Користувачі масово залишають позитивні відгуки вказуючи, що моментально прочитали книгу та не могли від неї відірватись до останньої сторінки. Однак, є нюанс, книга про досягнення Камали Гарріс - абсолютно порожня.

29 вересня у продажі на платформі Amazon з’явилась книга під назвою "Досягнення Камали Гарріс". Ця сатирична книга буда створена Джейсоном Дудашем та ілюстрована Майклом Боулсом, швидко здобула вірусний успіх у мережі.

Сама книга, присвячена досягненням Камали Гарріс за 20 років її роботи на державних посадах, виявилася порожньою, що викликало хвилю жартів і позитивних відгуків. Серед коментарів читачів можна знайти такі вислови, як "надихаюча книга"та "дуже чесний аналіз". Також користувачі лишали й інші сатиричні коментарі на Amazon:

"Сподобалася ця книга, дуже пізнавальна. Показує, як багато вона зробила, справді неймовірно. Коли я взяв її, мені вдалось прочитати книгу за раз"
"Я взяв книгу, щоб дізнатися більше про неї. Це було настільки захоплююче, що я мав прочитати це на одному подиху. Це мене вразило! Найточніша книга, яку я читав!"

Книга також стала популярна у соцмереж, де користувачі жартують про її зміст та іронізують щодо політичної кар'єри віцепрезидентки США. На Amazon книга "Досягнення Камали Гарріс" коштує майже 16 доларів.

Одна з перших книг з порожніми сторінками з’явилась у 1989 році під назвою "Все, що чоловіки знають про жінок". Згодом були опубліковані й інші подібні книги: "Про що думає кожен чоловік, крім сексу", а також "П’ятдесят відтінків сірого", яка містила пусті сторінки сірого кольору. Крім того, у 2017 році була опублікована книга з пустими сторінками з назвою "Причини голосувати за демократів: вичерпний посібник".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії розізлились на слова Камали Гарріс про Путіна.

Також "Коментарі" писали про 15 найкращих українських книг 21 століття.