У Трампа вперше розповіли подробиці мирного плану: що він готує Україні

У Трампа повідомили деталі його так званого «мирного плану», який передбачає замороження війни

Соратник Дональда Трампа Джей Ді Венс, який у разі його перемоги отримає посаду віце-президента, розкрив деталі щодо припинення війни в Україні та встановлення миру.

Так от, мир, на думку Трампа – це замороження війни по лінії розмежування на фронті.

"Це стане як демілітаризована зона. Вона буде сильно укріплена, щоб росіяни не вторглися знову.
Україна зберігає свій незалежний суверенітет. Росія отримує від України гарантію нейтралітету, вона не вступає в НАТО, вона не вступає в жодні союзницькі інститути. Я думаю, що в кінцевому рахунку саме так це і виглядає. І, до речі, німці та інші країни мають фінансувати відновлення України.", - заявив Ді Венс.

За його словами, росіяни не повинні були нападати на Україну. Втім, він додав, що в українців багато проблем із корупцією.

"Тож усе трохи складніше. І, на жаль, у нас немає американського лідера, який готовий зрозуміти, що насправді там відбувається", - сказав соратник Трампа.

При цьому він припустив, що деякі люди мають намір розбагатіти на війні в Україні. Серед них він назвав компанію Black Rock і деякі великі фінансові інститути, які говорять про витрату сотень мільярдів доларів на відновлення України.

"Ми знаємо, що ціни на акції оборонних підрядників злетіли після початку війни в Україні. Тож це складна суміш", - додав Ді Венс.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Дональд Трамп неодноразово заявляв, що він зможе припинити війну в Україні. Навіть звучали терміни – 24 години. Зокрема, навіть на дебатах із Камалою Гарріс він стверджував, що йому достатньо зателефонувати Путіну та Володимиру Зеленському, щоб покласти край війні. Втім, речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що у Трампа не вийде зупинити війну з допомогою лише одного телефонного дзвінка.