Головна Новини Світ США Українська журналістка постраждала в ході протестів в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська журналістка постраждала в ході протестів в США

Журналістці Христині Шевченко зламали пальці під час нападу в ході протестів в США

2 червня 2020, 22:18 comments1334
Поділіться публікацією:

Українська журналістка видання "Голос Америки" Христина Шевченко отримала перелом пальців під час нападу в ході протестів в США. Про це Христина Шевченко розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Українська журналістка постраждала в ході протестів в США

За словами журналістки, вона знімала різні протести в Україні, але "отримала по голові" саме в ході американських протестів. Христина Шевченка знімала відео про вторгнення активістів у магазин у Санта-Моніці, США. За словами дівчини, протягом 10 хвилин її ніхто не чіпав, а потім в очах потемніло від удару кулаком в тім'я.

"Я вирубалась на кілька секунд і впала. Штатив з камерою також впали мені на стопу. Я почала кричати, що я преса, і мені вдалося встати на одну ногу", — написала Шевченка.

За її словами, після інциденту вона почала рухатися до машини стрибками, а одна жінка їй допомогла. За словами журналістки, поліції при цьому не було. Співробітники швидкої медичної допомоги пояснили Христині, що в неї зламані два пальці на нозі, а також легка травма голови.

"Крім мене в лікарні були інші люди з протестів, травмовані цеглою чи осколками. Лікарі не встигали всіх обслуговувати. Вдарив мене афроамериканський хлопчина, свідки чули, як перед ударом він закричав: "Давай вкрадемо у неї камеру", — розповіла журналістка.

Христина Шевченко вважає, що в цій пригоді зіграв роль її білий колір шкіри. Вона розповіла, що встигла зняти нападника на камеру. А тепер змушена пересуватися на милицях і в гіпсі.

Як повідомляв портал "Коментарі", Нью-Йорк і Вашингтон ввели комендантську годину на два дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини