Головна Новини Світ США У США ФБР оголосило війну" учасникам екстремістського руху "Антифа"
commentss НОВИНИ Всі новини

У США ФБР оголосило війну" учасникам екстремістського руху "Антифа"

Призвідники злочину і масових заворушень в США будуть переслідуватися за статтею "про внутрішній тероризм"

1 червня 2020, 00:08 comments1438
Поділіться публікацією:

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) буде розслідувати насильство учасників "Антифа" та інших угруповань під час заворушень у США,  що спричинені вбивством поліцейськими афроамериканця Джорджа Флойда за статтею, яка передбачає відповідальність за "внутрішній тероризм". Про це повідомляється на сайті американського відомства.

У США ФБР  оголосило війну" учасникам екстремістського руху "Антифа"

Так, генеральний прокурор США Вільям Бар зазначив, що голоси мирних і законних протестів "були захоплені насильницькими радикальними елементами".

"Групи зовнішніх радикалів і агітаторів використовують ситуацію, щоб переслідувати свою власну окрему, насильницьку і екстремістську порядку денного", — йдеться в заяві.

Для виявлення організаторів і винуватців злочинів будуть задіяні 56 антитерористичних груп ФБР.

"Дії федеральних правоохоронних органів будуть спрямовані на затримання і пред'явлення звинувачень схильним до насильства радикальним агітаторам, які перехопили мирну акцію протесту і порушують федеральне законодавство", — заявив Бар, додавши, що такі дії призвідників злочинів будуть розцінюватися як тероризм і міри покарання будуть соответтвующими.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вбивство чорношкірого хлопця полісменами в штаті Міннесота призвело до масових заворушень і підпалу міського відділку поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини