Відомому реперу Каньє Весту загрожує тюремний термін: що відомо

Репер Каньє Вест нібито завдав своєму шанувальнику кілька ударів

Відомий на весь світ американський реп-виконавець Каньє Вест підозрюється у заподіянні тілесних ушкоджень фанату. Про це пише TMZ.

Пригода сталася вночі 13 січня у місті Лос-Анджелес (штат Каліфорнія). Як зазначається у матеріалі, репер нібито завдав своєму шанувальнику ударів у область голови та шиї. Після цього постраждалий упав і вдарився об асфальт. Перед цим Вест просив не фотографувати його.

У розпорядженні видання опинилося відео, на якому можна почути, як після того, що сталося, музикант кричить на жінку, яка заспокоює його. Як пишуть журналісти, нею є родичка Веста.

Очікуваний постраждалий пройшов обстеження у відділенні невідкладної допомоги.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Розпочато розслідування. Якщо провину репера доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести місяців.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що індійський мільярдер виділив колосальні гроші для захисту клімату. Основна частина цих грошей — близько 67,7 мільярда доларів — піде на нову електростанцію та водневу систему, повідомляє компанія у заяві на фондовій біржі. Reliance планує здійснити масштабні інвестиції протягом 10-15 років і розпочала пошук землі для об'єкта потужністю 100 гігават. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що робот-аватар відвідує школу замість хворого хлопчика. Школяр не може відвідувати уроки, оскільки має тяжке захворювання легень. Стало відомо, як працює технологія