Головна Новини Світ США Все чесно: Мін'юст США не виявив доказів фальсифікацій виборів президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Все чесно: Мін'юст США не виявив доказів фальсифікацій виборів президента

Попри десятки звинувачень та позовів Дональда Трампа, вибори в США пройшли чесно

2 грудня 2020, 08:10
Поділіться публікацією:

Вибори в США пройшли чесно. Попри часті заяви та звинувачення, доказів масштабних фальсифікацій результатів голосування не було. Про це заявив американський генеральний прокурор Вільям Барр виданню “Голос Америки”.

Все чесно: Мін'юст США не виявив доказів фальсифікацій виборів президента

Мін'юст США не виявив доказів фальсифікацій виборів президента. Фото: РІА Новини

Фальсифікацій не було виявлено навіть в широкомасштабному поштовому голосуванні, яке сам генпрокурор вважав особливо вразливим місцем.

Відзначається, що Вільям Барр — прихильник кандидата у президенти Дональда Трампа.

Нагадаємо, що Трамп разом із його юридичною командою, заявив про можливу фальсифікацію під час виборів. За його словами, демократи змовилися та організували схему, за якою вкинули в систему мільйони незаконних голосів. Таке припущення політик не підтвердив ніякими доказами.

Вільям Барр зауважив, що Міністерство юстиції Америки не повинне займатися такою справою. Подібні перевірки мають здійснювати чиновники на місцях або на рівні штатів.

“Більшість заяв про фальсифікації прив’язані до певного набору обставин, суб’єктів або поведінки. Це не системні звинувачення. І вони були спростовані, вони спростовуються”, — сказав Барр.

Повідомимо, що Дональд Трамп неодноразово звертався до суду та заявляв про масові фальсифікації. Відтак нещодавно команда Трампа вимагала визнати недійсними понад 221 тисячу бюлетенів у штаті Вісконсин.

Тим часом в США вже почався процес переходу влади до адміністрації Байдена.

Сайт “Коментарі” також розповідає прогнози експертів, яке майбутнє чекає на Дональда Трампа та чого варто очікувати після вступу Джо Байдена на посаду президента США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини