Яким є справжній Джо Байден: маловідомі фото

В фотоархіві Байдена є безліч фотографій, навіть світлина з Віктором Ющенком

Невдовзі пройде інаугурація нового президента США Джо Байдена. Він стане 46 президентом Америки. Тож саме час дізнатися, яким насправді є політик та ознайомитися з його фотографіями, які рідко можна зустріти в інтернет-просторі.

1. Десятирічний Байден

Народився Джо Байден у багатодітній віруючій родині. Його характеризували як позитивного та доброго хлопчика.


2. Молодий Байден у 25 років

Джо здобував освіту в місцевому університеті штату Делавер. Він отримав ступінь бакалавра історії і політології. Рідко можна знайти фото з його студентських часів.


3. Байден разом із сім'єю

Молодий Байден одружився зі своєю однокурсницею Неллі Хантер. Подружжя по-справжньому любило один одного. У пари народилося троє дітей: дочка Наомі і сини Бо і Хантер. Проте закоханим не судилося жити довго та щасливо. Автокатастрофа забрала у політика дочку та жінку.


4. Байден зі своєю матір'ю виступає з промовою

Джо рано почав політичну діяльність. У 30 років він вже став шостим наймолодшим сенатором в історії США.


5. Джо та Джилл Байдени

Попри трагедію, політик віднайшов в собі сили та почав стосунки з молодою вчителькою, яка зараз є його коханою дружиною.


6. Байден з дочкою

У 1981 році сім'я Байденів поповнилася. У них народилася дочка Ешлі. Зараз вона - гордість батьків, оскільки займається благодійністю та розвиває власний бренд одягу.


7. Байден з внуками

Нині в політика велика щаслива родина. Він вже став дідусем.


8. Справжнє кохання

Попри те, що Джо та Джилл давно разом, вони зберігають романтичні почуття один до одного та не соромляться їх показувати.


9. Байден з Ющенком

У 2009-му році Джозеф Байден, який займав посаду віце-президента Америки відвідав Київ. Його гостинно зустрів тодішній президент Віктор Ющенко. Політики обговорювали красу Києва в одному зі столичних пабів.


Також, рекомендуємо прочитати про майбутню першу леді США - Джилл Байден.