Головна Новини Світ США Youtube видалить всі відео, де Байдена звинувачують у шахрайстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Youtube видалить всі відео, де Байдена звинувачують у шахрайстві

Тепер, коли достатня кількість штатів підтвердили свої результати, щоб визначити, чи є Байден обраним президентом, YouTube буде видаляти контент

9 грудня 2020, 18:05
Поділіться публікацією:

YouTube видалить всі нові відео, в яких стверджується, що президент Дональд Трамп програв вибори в США Джозефу Байдену через шахрайство або помилку, повідомив в середу у своєму блозі YouTube. Про це сьогодні, 9 грудня, повідомив Сnet.

Youtube видалить всі відео, де Байдена звинувачують у шахрайстві

Джо Байден

По суті, YouTube тепер класифікує перемогу Байдена і поразку Трампа як історичний факт, і тому він вживатиме жорстких заходів при введенні в оману глядачів. YouTube зазначив, що його політика вже забороняє відео, в яких стверджується, що шахрайство або помилки змінили результат президентських виборів в США.

"У деяких випадках це означало дозвіл суперечливих поглядів на результат або процес підрахунку голосів на поточних виборах", — додали представники компанії.

Тепер, коли достатня кількість штатів підтвердили свої результати, щоб визначити, чи є Байден обраним президентом, YouTube видалить будь-який фрагмент контенту, завантажений в середу або після, "який вводить людей в оману, стверджуючи, що широко поширене шахрайство або помилки змінили результат президентських виборів в США 2020 року ".

Нагадаємо, адміністрація Трампа відмовилася від покупки ще 100 мільйонів доз вакцини Pfizer, поки компанія не виконає зобов'язання по іншим міжнародним договорам.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що МЗС Німеччини назвав криптовалюта Libra (Diem) "вовком в овечій шкурі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини