Головна Новини Світ США Загинув американський режисер, який знімав фільми про Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинув американський режисер, який знімав фільми про Росію

ктер знявся в декількох фільмах, в тому числі у фільмі "Ніколи не старієш" в 2019 році

18 лютого 2021, 03:28
Поділіться публікацією:

На Кіпрі в автокатастрофі загинув американський актор і режисер індіанського походження Ахаб О'Хара, відомий також як Дік О "Харі. Про це повідомляє видання Cyprus Mail.

Загинув американський режисер, який знімав фільми про Росію

Ахаб О'Хара, фото - з відкритих джерел

О'Хара знімав фільми про Росію, його добре знали російськомовні жителі Кіпру за серіалом про подорожі Legend Hunt. Дік О'Хара також був журналістом і продюсером.

За інформацією видання, дорожньо-транспортна пригода сталася вдень, водій втратив контроль над автомобілем і з'їхав з дороги. Машина перекинулася два або три рази. Ймовірно, водій не був пристебнутий ременем безпеки і, можливо, трохи перевищив швидкість, повідомив Cyprus Mail представник поліції Пафосу.

Актор знявся в декількох фільмах, в тому числі у фільмі "Ніколи не старієш" в 2019 році, і подорожував по всьому світу, включаючи Росію, Монголію, Китай, Мальту. У Росії він побував, зокрема, в Карелії, Дагестані і Сибіру.

Нагадаємо, талановитий музикант Артем Язловецький загинув в аварії, що сталася в Кіровоградській області. Йому було всього 29 років. У Артема залишилася дружина, за життя якої після ДТП борються медики, а також двоє дітей близнюків. В той день музикант разом зі своєю дружиною і дітьми їхав по трасі Кропивницькій Кривий Ріг, в Кіровградська області. Раптово на зустрічну смугу вилетіла BMW і врізалася в його "Славуту". Автомобіль Язловецького від зіткнення буквально злетів з траси. Пізніше з'ясувалося, що причиною аварії стала слизька дорога.

В результаті ДТП музикант загинув на місці події. Його 25-річна дружина отримала важкі травми. Як виявилося, після зіткнення ремінь безпеки врізався в її тіло, залишивши на ньому слід. Через це у неї пошкодження внутрішніх органів, множинні переломи, а також внутрішній крововилив.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://cyprus-mail.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини