Занепокоєння через стан Байдена зростає: що може статися у Вашингтоні

ЗМІ пишуть про "напружений тиждень у Вашингтоні"

Незважаючи на те, що президент США Джо Байден пообіцяв продовжувати свою президентську кампанію, кілька впливових представників Демократичної партії висловили занепокоєння щодо його стану. Один із них заявив навіть про "напружений тиждень у Вашингтоні". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "ABC News".

"Слухайте, я думаю, що занепокоєння зростає. Я думаю, що це буде напружений тиждень у Вашингтоні, незважаючи на критичні проблеми в країні і світі, що відбуваються на майданчику... Політика цього тижня перейде в гіпердвигун", - сказав конгресмен-демократ Майк Квіглі.

Квіглі став четвертим демократом у Палаті представників, який відкрито закликав Байдена піти у відставку, що, за його словами, було "болючим" рішенням. Квіглі приєднався до Сету Моултона, Ллойда Доггетта і Рауля Гріхальве.

Один високопоставлений помічник демократів сказав ABC News, що Байден має "пристебнутись на дикий тиждень".

Як зазначає видання, "Байден має кілька напружених днів", оскільки він планує провести кілька передвиборчих заходів у Філадельфії в неділю і прийняти саміт НАТО наступного тижня.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент США Джо Байден в ефірі телеканалу ABC відмовився від незалежного медичного обстеження, яке підтвердило б, що він готовий відбути ще один термін на посаді. Свій провал на дебатах з Дональдом Трампом він пояснив "поганим епізодом", заявивши, що "немає ознак якогось серйозного захворювання" і тому він навідріз відмовляється сходити з виборчих перегонів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ніхто не думав, що це може статися: Джо Байден зробив нову заяву про Путіна.