Головна Новини Світ Беларусь Не знищіть малий бізнес: Тихановська закликала Захід не вводити стихійні санкції проти Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Не знищіть малий бізнес: Тихановська закликала Захід не вводити стихійні санкції проти Білорусі

"Президент від народу" Світлана Тихановська зазначила, що економіка Білорусі може витримати тільки точкові санкції від ЄС і США

28 вересня 2020, 19:23
Поділіться публікацією:

Не знищіть малий бізнес: Тихановська закликала Захід не вводити стихійні санкції проти Білорусі

Лідер білоруської опозиції Светалана Тихановська звернулася до міжнародного співтовариства, закликавши не вводити стихійні економічні санкції, які можуть завдати непоправної шкоди ряду підприємств країни. Про це її прес-служба написала на телеграм-каналі.

Так, Тихановська  помітила, що загальні галузеві санкції, які готовий ввести Захід у зв'язку з нелегітимності Олександра Лукашенка на посаді президента, не потрібні, так як від них можуть постраждати не стільки покровителі його режиму, скільки невинні підприємці.

"Я не пропоную вводити загальні, галузеві економічні санкції. Я турбуюся, що можуть постраждати приватні компанії і невинні люди. Тому я виступаю за точкові індивідуальні санкції проти конкретних особистостей і підприємств, які підтримують або фінансують режим Лукашенка", — зазначено в повідомленні.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруська опозиція заявила про організацію інавгурації Світлани Тихановська, яку народ обрав в якості лідера країни — єдиного кандидата, який був представлений конкурентом диктаторському режиму Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини