Головна Новини Світ Беларусь Світові бренди ввели санкції проти Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Світові бренди ввели санкції проти Білорусі

Перші санкції торкнутися білоруських телеканалів

17 серпня 2020, 21:34 comments1797
Поділіться публікацією:

Великі міжнародні компанії відкликали свою рекламу з державних білоруських телеканалів. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на портал Marketing.by

Світові бренди ввели санкції проти Білорусі

Відзначається, що багато компаній вже зняли рекламу з державних телеканалів. У тому числі великі міжнародні рекламодавці — Danone, Nestle та інші.

За словами керівника агентства Vondel / Hepta Олександра Василевича, більшість їх клієнтів "призупинили рекламу на телебаченні", але це зайняло певний час, "тому що телебачення не знімає рекламу відразу".

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, як на Україні позначаться мітинги в Білорусі.

Експерт Українського інституту політики (УІП) Валентин Гайдай вважає, що не варто говорити про те, що Білорусь здають Росії.

"Те, що після чергової сварки Мінськ і Москва знову повернулися до конструктиву — це цілком логічно. Не забувайте, що Росія і Білорусь союзники і складаються в ряді спільних економічних та військово-політичних об'єднаннях. Розірвати це тісна співпраця непросто. Заходу нічого запропонувати Лукашенко, тому, цілком природно, що він знову повернувся в сторону Росії і повернення "вагнеровцев" — кращий тому доказ ", — говорить експерт УИП.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини