Головна Новини Світ Беларусь Тихановська дала обіцянку Лукашенку
commentss НОВИНИ Всі новини

Тихановська дала обіцянку Лукашенку

Світлана Тихановська гарантує Лукашенку особисту безпеку

16 вересня 2020, 10:59
Поділіться публікацією:

Колишня кандидатка в президенти Білорусії Світлана Тихановська заявила, що Олександр Лукашенко отримає особисті гарантії безпеки та "навіть більше", якщо добровільно відмовиться від президентської посади. Про це вона повідомила в інтерв'ю порталу "Лівий берег".

Тихановська дала обіцянку Лукашенку

"Це все обговорювана. Звичайно, якщо мирно піде, по-людськи, то така ймовірність є. Можна навіть сказати, впевненість ", — сказала Тихановська у відповідь на запитання журналіста, чи надасть вона Лукашенко гарантії безпеки у разі його добровільного відходу з поста президента.

"Мені важливо враховувати думку всіх громадян Білорусі. Це не тільки мій вибір, а вибір всіх, хто живе в нашій країні", — резюмувала Тихановська.

Раніше Світлана Тихановська вже неодноразово зверталася до Олександра Лукашенка, зокрема, з вимогою звільнити Марію Колесникову.

"Марія Колесникова повинна бути звільнена негайно, як і всі раніше затримані члени Координаційної Ради та політв'язні. Завдання Координаційної Ради — бути платформою для переговорів. Іншого рішення немає, і Лукашенко повинен це усвідомити. Не можна тримати народ в заручниках. Викрадаючи людей серед білого  дня, Лукашенко демонструє свою слабкість і страх ", — заявила Тихановська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини