Головна Новини Світ Африка Заворушення у Вашингтоні: Трамп задіює тисячі військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Заворушення у Вашингтоні: Трамп задіює тисячі військових

Трамп пригрозив задіяти війська в разі продовження заворушень

2 червня 2020, 09:33 comments2022
Поділіться публікацією:

Президент США Дональд Трамп розпорядився залучити армію для регулювання ситуації з заворушеннями. Війська прийдуть на допомогу поліцейським щоб припинити протести у Вашингтоні. Трамп в досить різкій формі пообіцяв зупинити хвилю протестів і натякнув на використання зброї.

Заворушення у Вашингтоні: Трамп задіює тисячі військових

"Тисячі добре озброєних солдатів, військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів будуть спрямовані, щоб зупинити заворушення, пограбування, вандалізм, нападу і безглузде знищення майна столиці — Вашингтоні", — зазначив Дональд Трамп.

Президент також зазначив, що громадянам варто строго дотримуватися комендантську годину, який у столиці починається з 19:00.

У той же час, незважаючи на позицію адміністрації щодо вбивства беззбройних афромериканца в прагненні справедливого розслідування, Трамп пообіцяв боротися за безпеку американців.

"Ми не можемо допустити, щоб праведні крики мирних демонстрантів були заглушені розлюченим натовпом. Найбільші жертви заворушень — це миролюбні громадяни у наших бідних громадах. І як президент я буду боротися за їх безпеку. Я буду боротися, щоб захистити вас", — сказав Трамп.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Великобританії підтримали протести проти расизму в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини