Масштабні повені в Індії забирають життя десятків людей (ФОТО)

Багато будинків були затоплені, деякі були зруйновані в результаті сходу зсувів

Індія потерпає від масштабних повеней. Про це повідомляє видання BBC.

Через проливні дощі у двох індійських штатах утворилися масштабні повені. У штаті Керала стихія вже встигла забрати життя щонайменше 39 осіб.

У популярному серед туристів Гімалайському штаті Уттаракханд вчора, 21 жовтня були виявлені бездиханні тіла шести місцевих жителів. Таким чином загальна кількість жертв від повеней в штаті збільшилася до 52.


Фото: Reuters

Крім того, з берегів вийшла річка Ганг. Через це сильно постраждав регіон Найнітал.

Десятки людей вважаються зниклими безвісти. Багато будинків були затоплені, деякі були зруйновані в результаті сходу зсувів.

Згідно з даними фахівців з індійського метеорологічного департаменту, в цей час кількість опадів зменшується.


Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в пакистанській провінції Пенджаб співробітники правоохоронних органів підозрюють місцевого жителя в жорстокому вбивстві сім'ї. Згідно з інформацією в засобах масової інформації, трагедія сталася після того, як дочка підозрюваного вийшла заміж "по любові" проти його волі. Зловмисник підпалив будинок з людьми всередині. В результаті інциденту загинули семеро людей.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Японії на берег острова з дна піднімаються кораблі, які були знищені під час Другої світової війни. Судна були потоплені американськими військовими. Уламки піднялися з-за підземних поштовхів, які були викликані вулканічною активністю. На цей момент судна лежать на вулканічному попелі.