Головна Новини Світ Азія В Японії "кораблі-примари" піднімаються із дна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії "кораблі-примари" піднімаються із дна (ВІДЕО)

Понад два десятки судів піднялися на берег Іводзіми

20 жовтня 2021, 16:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Японії підземні поштовхи викинули на берег затонулі кораблі. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

В Японії "кораблі-примари" піднімаються із дна (ВІДЕО)

Затонулі кораблі викинуло на берег. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, інцидент стався на березі японського острова Іводзіма. Повідомляється, що в результаті сейсмічної активності, яка була викликана вулканом під назвою Сурібаті, на узбережжя піднялися затонулі за часів Другої світової війни судна.

В Японії ”кораблі-примари” піднімаються із дна (ВІДЕО) - фото 2

Фото: Lance CPL Courtney White

Зараз "кораблі-примари" лежать на вулканічному попелі.

На супутникових фотографіях можна побачити уламки 24 японські транспортні судна, що були потоплені ВМС США у другій половині війни.

Як пише видання Daily Mail, кораблі використовувалися як хвилерізи для захисту інших кораблів, що вивантажували матеріали й висаджували людей.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в японській префектурі Кумамото почалося виверження вулкана. З його жерла в повітря було викинуто величезну кількість попелу і диму. Фахівці попереджають про викид каменів на відстань близько двох кілометрів. Влада оголосила третій рівень небезпеки (із п'яти можливих). Громадянам забороняється наближатися до гори.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що острів Ла-Пальма, де вже місяць вивергається вулкан, сколихнув потужний землетрус. Магнітуда підземних поштовхів становила понад чотири з половиною бали за шкалою Ріхтера. Зазначається, що цей землетрус став найсильнішим з моменту початку виверження. Осередок стихії, що розбушувалася, залягав на глибині кількох десятків кілометрів неподалік від населеного пункту Вілья-де-Масо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини