Справив нужду на килим: у Пакистані мусульмани вимагають стратити восьмирічного хлопчика

Хлопчик помочився на килим у бібліотеці зі священними книгами

У Пакистані розлючений натовп мусульман вимагає страти дитину. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Натовп напав на індуїстський храм в місті Бхонг після рішення суду, що випустив під заставу восьмирічного хлопчика, який раніше був звинувачений у богохульстві. Вимогою натовпу є смертна кара для підозрюваного.

На цей момент хлопчик зі своєю сім'єю перебуває під захистом держави, а у район, де тривають заворушення, направили воєнізовані формування.

Повідомляється, що в минулому місяці хлопчик був затриманий. Його звинуватили в тому, що він навмисне справив нужду на килим у бібліотеці релігійної школи, де зберігалися священні книги.

Як заявляють в мусульманській громаді, підозрюваний зробив богохульство, а за цей злочин у Пакистані загрожує смертна кара.

Родичі дитини розповіли, що він до цього часу не може зрозуміти, в чому саме полягав його злочин і чому він перебував під вартою протягом тижня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Пакистані на автодорозі прогримів вибух. Повідомляється, що в місті Гуджранвала вантажівка зіткнулася з фургоном. Відразу після сильного удару пролунав вибух газових балонів, які знаходилися в задній частині другого транспортного засобу. В результаті події загинуло щонайменше 10 людей і ще кілька були доставлені в лікарні в критичному стані. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Пакистані підірвався автобус з китайськими інженерами. Повідомляється, що вони прямували в місто Дасу для будівництва дамби. В результаті вибуху загинуло як мінімум 10 людей і ще багато хто отримав поранення різного ступеня тяжкості. Деякі з них знаходяться в критичному стані. Потерпілих доставили до лікарень медики, які прибули на місце події. Детальніше про це читайте в нашій статті.