Головна Новини Світ Азія У Пакистані прогримів вибух: багато загиблих і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані прогримів вибух: багато загиблих і поранених

Під час ДТП вибухнули газові балони всередині автофургона

9 серпня 2021, 12:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Пакистані підірвався автобус з людьми всередині. Про це повідомляє видання 24newshd.

У Пакистані прогримів вибух: багато загиблих і поранених

Вибух фургона у Пакистані. Фото: Global Look Press / Umar Qayyum / ZUMAPRESS.com

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 8 серпня, у пакистанському місті Гуджранвала, що знаходиться в провінції Пенджаб. Повідомляється, що на автодорозі сталося зіткнення автофургона з вантажівкою. Відразу після зіткнення пролунав вибух газових балонів, які були встановлені в задній частині першого транспортного засобу.

В результаті ДТП загинуло як мінімум 10 осіб. Ще семеро були доставлені до найближчого медичного закладу медиками, які прибули на місце інциденту. Один із постраждалих незабаром загинув від отриманих травм. Стан решти медики оцінюють як критичний. На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Латвії розбився невеликий приватний літак. На його борту перебувало двоє членів екіпажу. Повідомляється, що літальний апарат розбився незабаром після зльоту. Згідно з попередньою інформацією катастрофа могла статися через проблеми з двигуном літака. В результаті авіакатастрофи загинув один чоловік. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що громадянин України в Польщі потрапив у серйозну ДТП. Повідомляється, що інцидент стався в місті Сєракув. Там 30-річний українець, перебуваючи за кермом легкового автомобіля, на великій швидкості врізався в стіну житлового будинку. Від сильного удару зруйнувалася частина стіни будівлі. У цей момент вдома перебували господарі. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини