Головна Новини Світ Азія Теракт в Пакистані: атака на фондову біржу
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракт в Пакистані: атака на фондову біржу

Терористи напали на фондову біржу в Пакистані

29 червня 2020, 10:49 comments1551
Поділіться публікацією:

Фондову біржу в пакистанському місті Карачі атакували четверо терористів. Біля входу вони підірвали гранату, після чого відкрили стрілянину з автоматів. В ході інциденту було вбито вісім осіб, ще семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. Прибула на місце події поліція ліквідувала бойовиків. Бойове зіткнення призвело до смерті трьох охоронців, також у перестрілці загинув один поліцейський.

Теракт в Пакистані: атака на фондову біржу

Відвідувачів біржі правоохоронці евакуювали через запасний вихід. Правоохоронці проводять перевірку будівлі.

За даними свідків, нападники були одягнені так само, як зазвичай одягаються поліцейські. При терористах виявили гранати, автомати Калашникова та саморобні вибухові пристрої.

Теракт в Пакистані: атака на фондову біржу - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", В столиці Єгипту — Каїрі відбулася перестрілка силовиків і терористів. Як повідомляє Reuters, в результаті стрілянини в районі Аль-Амийра були вбиті один поліцейський і семеро бойовиків, які вчинили напад.

Місцеві поліцейські кажуть, що поранені троє їхніх колег. Крім того, у нападі підозрюють терористичну угруповання, яка сповідує ісламську ідеологію Такфири — звинувачують своїх жертв в невірності. Ця група бойовиків базується в декількох районах східної та південної частині Каїра, використовуючи їх в якості відправної точки для терористичних операцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини