У М'янмі в пункті перевірки на COVID прогримів вибух: є загиблі і поранені (ФОТО)

У М'янмі вибухнула бомба в пункті перевірки на коронавірус

У М'янмі вибухнула бомба. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

Як стало відомо, інцидент стався в районі Мандалая, що на півночі країни. Повідомляється, що в одному з пунктів перевірки на Коронавірусну інфекцію вибухнула бомба.

В результаті інциденту загинули дві людини і ще щонайменше четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілі були доставлені у військовий госпіталь.

Відзначається, що постраждали двоє цивільних, двоє співробітників рятувальної служби і кілька силовиків. На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Фото: news-eleven.com.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в нігерійському штаті Екіті Санді Абуту озброєна група невідомих осіб скоїла напад на кілька автобусів з пасажирами. Вони зупинили транспорт на автодорозі та погрожуючи зброєю викрали людей. У поліції підтвердили викрадення чотирьох осіб. Врахувати ще більш ніж 30 пасажирів автобуса залишається невідомою. Правоохоронці вживають заходів для порятунку громадян. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Пакистані удар блискавки потрапив в кілька житлових будинків. Під час інциденту в приміщеннях знаходилися мешканці. В результаті попадання блискавки загинули чотирнадцять осіб і ще кілька були поранені. Постраждалих госпіталізували медики, які прибули на місце подій. Відзначається, що всі загиблі були членами однієї великої родини. Більшість з них були жінки і діти. Детальніше про це читайте в нашій статті.