Головна Новини Світ Африка У Нігерії бойовики викрали пасажирів двох автобусів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії бойовики викрали пасажирів двох автобусів

Зловмисники зупинили автобуси та викрали пасажирів

14 вересня 2021, 11:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Нігерії бойовики викрали людей. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Нігерії бойовики викрали пасажирів двох автобусів

Викрадення людей у Нігерії. Фото: forstrategy.org

Інцидент стався вчора, 13 вересня, на автодорозі в нігерійському штаті Екіті Санді Абуту, що на півдні країни. Повідомляється, що озброєна група невідомих зупинила два автобуси та викрала пасажирів.

У правоохоронних органах розповіли, що точно встановлено викрадення чотирьох осіб. Участь ще більш ніж 30 пасажирів залишається невідомою.

Представник поліції зазначив, що зараз вживаються всі заходи для того, щоб врятувати громадян.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували, що в американському місті Чикаго жінка кілька разів вистрілила з вогнепальної зброї у голову свого 12-річного сина. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Злочинниця зізналася в скоєному і віддала правоохоронцям знаряддя вбивства. У поліції зазначили, що під час затримання підозрювана перебувала в параноїдальному стані. Жінка вбила свого сина нібито через те, що він загубив флешкарту. Зараз встановлюються всі обставини події.

Також "Коментарі" повідомляли, що у штаті Флорида (США) маленькій дівчинці довелося прикинутися мертвою для того, щоб вижити. У будинок до її сім'ї увірвався озброєний злочинець, який розстріляв усіх, хто знаходився всередині. Усе це відбулося на очах у дитини. Повідомляється, що підозрюваний раніше служив у морській піхоті. У правоохоронних органах розповіли, що чоловік був психічно нестабільним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини