Головна Новини Світ Австралія та Океанія Над Австралією пролетів метеор: в Мережі з'явилося ВІДЕО рідкісного явища
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Австралією пролетів метеор: в Мережі з'явилося ВІДЕО рідкісного явища

У Мережі опубліковано відео, на якому вогненна куля згорає високо в небі над Австралією

19 січня 2021, 15:01
Поділіться публікацією:








Над Австралією пролетів метеор: в Мережі з'явилося ВІДЕО рідкісного явища

Над Австралією пролетів метеор - фото: з відкритих джерел

Жителям Австралії пощастило побачити рідкісне і незвичайне явище — падаючий метеор. Відео з космічним об'єктом, що мчить над горизонтом, опублікували в соціальній мережі. Про це повідомляє видання Еxpress.

За словами джерела, в минулі вихідні, приблизно о 21:30 люди помітили, що в небі летить вогненна кулька. Багато людей не розгубилися і зняли на відео це явище. Житель Сіднею Рон Суїні опублікував відео на своїй сторінці в Twitter.

"Чи бачив хто-небудь метеор/комету/шматок сміття, що спалахнув зі сходу на захід в небі Сіднея сьогодні ввечері? Метеор було дуже добре видно, і він здавався беззвучним", — написав Рон.

Над Австралією пролетів метеор: в Мережі з'явилося ВІДЕО рідкісного явища - фото 2

Інший очевидець, на ім'я Даллас Кілпонен зазначив, що він побачив у небі пролітає метеор з палаючим хвостом з уламків.

"Буквально чекали спалаху і вибуху...нічого! WTF! Сама божевільна річ, яку я коли-небудь бачив. Повний метеорит з уламками хвоста. Шалено!", - написав в Мережі Даллас.

Астрофізик Австралійського національного університету Бред Такер заявив, що насправді падаючі метеори це зовсім не рідкість. Цього разу це трапилося в відносно не пізніше час, та ще й у вихідний день, коли багато хто перебував на вулиці. В основному, за його словами, це відбувається пізно вночі та цього просто ніхто не бачить.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що незабаром NASA планує запустити на Марс планетохід, який зможе записати звуки "Червоної планети". На ньому буде встановлено мікрофон, який в точності передасть всі звуки. Також сайт повідомляв про те, що на Марс планують запустити "роботів-собак", які оснащені штучним інтелектом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини