Білорусь закриває виїзд за кордон

Дозволено буде виїжджати за повідомленням про важку хворобу або про смерть члена сім'ї або близького родича, а також виїжджають за медичними приписами

Через сім днів, 17 грудня, через коронавірус Білорусь закриває наземний кордон на виїзд. Як говориться в постанові Ради міністрів Білорусі, через сплеск COVID-19 в країні вводять такі обмеження, як заборона виїзду в країні в автодорожніх пунктах пропуску, пунктах спрощеного пропуску, пунктах пропуску на залізничних вокзалах (станціях) і річкових портах.

Це робиться з метою "запобігання поширенню в країні коронавірусу".

Раніше з 1 листопада Білорусь закрила свої кордони для іноземців нібито для протидії поширенню коронавірусу. Хто прибув до 1 листопада, у всіх повинна бути довідка з негативним тестом на COVID-19. Виїжджати можна тільки, якщо близький родич помер в іншій країні і потрібно виїхати за медичними показниками.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що про опозиціонерку Світлана Тіхановском офіційно заявила, що готова очолити Білорусь в перехідний період. Світлана Тіхановском повідомила, що з часом в країні зможе початися етап діалогу і переговорів. Вона заявляє, що опозиційні сили вже розробили концепцію проведення нових виборів і проект Конституційної реформи.