Головна Новини Світ Беларусь "Це просто модно у них": в Білорусі прокоментували відмову України визнати легітимність Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це просто модно у них": в Білорусі прокоментували відмову України визнати легітимність Лукашенко

У Мінську зійшлися в думках, що таким чином Київ просто намагається догодити прозахідним трендам

24 вересня 2020, 16:52
Поділіться публікацією:

Позиція України щодо невизнання Олександра Лукашенка легітимним президентом Білорусі покликана "догодити модним трендам". Про це повідомляється на сайті зовнішньополітичного міністерства Білорусі.

"Це просто модно у них": в Білорусі прокоментували відмову України визнати легітимність Лукашенко

Так, у відомстві відзначили, що упереджена позиція офіційного Києва - це прояв несамостійності зовнішньополітичних рішень України.

При цьому МЗС Білорусі c подивом сприйняв позицію України. У заяві говориться, що Київ навіть не намагається "закамуфлювати несамостійність в ухваленні своїх зовнішньополітичних рішень".

"Складається відчуття, що саме  "навчитися вчити"  поки є головним результатом українсько-європейського співробітництва", — йдеться в заяві.

Також Мінськ зазначив, що заяви міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби "покликані догодити модним трендам". При цьому підкреслюється, що Білорусь щиро й безкорисливо підтримує Україну.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про негативну реакцію України на таємну інавгурацію Олександра Лукашенка , яка пройшла всупереч волі демократичного народу Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини