Головна Новини Світ Беларусь Палац і 17 резиденцій: білоруська опозиція виклала фільм про багатства Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Палац і 17 резиденцій: білоруська опозиція виклала фільм про багатства Лукашенко

У фільмі показуються десятки об'єктів нерухомості, а також колекція розкішних автомобілів

9 березня 2021, 08:33
Поділіться публікацією:








Білоруський Youtube-канал NEXTA оприлюднив відеоролик під назвою "Лукашенко. Золоте дно", в якому показав мільйонне майно нібито невизнаного глави держави Олександра Лукашенка. Про це повідомляє "РБК-Україна".

Палац і 17 резиденцій: білоруська опозиція виклала фільм про багатства Лукашенко

Олександр Лукашенко - фото з відкритих джерел

У даному фільмі розповідається про 18 об'єктів нерухомості, якими, за даними білоруської опозиції, користується Лукашенко. Зокрема, серед них — резиденції Палац Незалежності, база відпочинку "Крупенін" і хутір "Вискули" у Брестській області.

Творці фільму також описали і автомобільний парк, який належить самопроголошеному президенту. Серед машин зустрічаються не тільки новенькі іномарки, а й ретро-автомобілі, які оцінюються в кілька мільйонів доларів. Журналісти розповідають про автомобілі Maybach, вартість якого 1,5 мільйона євро, Rolls-Royce — 170 тисяч євро, Tesla — 100 тисяч євро та інші. Повідомляється, що у 2019 році Лукашенко заявляв, що машину Tesla він отримав в подарунок від самого Ілона Маска, однак мільярдер не підтвердив інформацію.


Нагадаємо, що в січні "Фонд боротьби з корупцією" Олексія Навального випустив розслідування про резиденцію в Геленджику, яка, ймовірно, належить президенту Росії Володимиру Путіну. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, наскільки ефективні такі розслідування, а також, що може підкосити якщо не рейтинг Путіна, то його значимість серед "веж Кремля". У самому ж Кремлі також прокоментували даний відеоролик. За словами прес-секретаря глави держави Дмитра Пєскова, даний фільм створений для того, щоб вразити глядачів і отримати від них гроші шахрайським чином, оскільки в кінці є прохання про фінансову підтримку майбутніх розслідувань.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини