Лукашенко дав білорусам гучну обіцянку

Президент Беларус заявив, що більше не балотуватиметься на пост президента

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з опозиційними лідерами в СІЗО заявив, що більше не балотуватиметься на посаду президента країни. Про це повідомляють "РІА Новости", з посиланням на власні джерела.

Однак уже через кілька годин Лукашенко, виступаючи перед народом в прямому ефірі, зайвий раз заявив, що не розуміє, що буде з країною, якщо до влади прийде нинішня опозиція.

"Я вже багато раз говорив, що не тримаюся за владу посинілими руками. Громадяни! До мене може бути багато питань. Але у мене є один до вас:" Що буде з країною, якщо до влади прийде опозиція? ". Що ви будете робити без мене? ", - запитав Лукашенко.

Раніше "Коментарі" повідомляли про заяву Світлани Тихановскої.

Так, Тихановська нагадала, що пройшло вже два місяці, як в Білорусі триває свавілля після виборів президента. Політик заявила, що в Білорусі відбувається державний терор, а всі, хто не встав на сторону народу - співучасники цього терору.

"Минуло два місяці політичної кризи, насильства і беззаконня - і з нас вистачить. 25 жовтня ми оголошуємо Народний Ультиматум", - йдеться в заяві.