Лукашенко обіцяє за рік підготувати Білорусь до сучасної війни

Олександр Лукашенко заявив, що досвід сучасної війни повністю білорусами засвоєно

Приблизно через рік Білорусь матиме "все у повному обсязі" для ведення сучасної війни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, пише Белта. При цьому диктатор не уточнив, для якої сучасної війни і з ким він зібрався озброювати Білорусь.

Лукашенко заявив, що його бійці вже мають досвід сучасної війни. Тому вже зараз відбувається постачання всього сучасного. За словами білоруського президента, у Білорусі буде найсучасніший зв'язок, розвідка, новітні безпілотники, ударні зокрема, активний захист.

При цьому диктатор уточнив, що все це потрібно Білорусі для якісної оборони, хоч і будь-якої миті армія Білорусі може перейти у наступ.

Водночас Лукашенко натякнув на можливість застосування ядерної зброї для заподіяння "непоправної шкоди" ворогові.

"Ми не говоримо про потужнішу зброю, яка сьогодні у нас є, для того, щоб показати свою міць і завдати супротивникові неприйнятних збитків. Ми не купуватимемо тисячі танків, але у нас завжди є можливість завдати неприйнятної шкоди. Тобто, перш ніж нападати на Білорусь, він подумає, що відповідь буде такою, що для них неприйнятна", – зазначив Лукашенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Лукашенку готують піар-акцію з викраденими українськими дітьми: у МЗС відреагували.

Також видання "Коментарі" повідомляло – білоруський диктатор Лукашенко прямо натякнув, що війна в Україні може отримати продовження, але на території інших країн. До цього білоруської армії треба готуватись уже зараз.