Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко полетів: в Мінську протестувальники запустили неугодного народу президента у вигляді Олімпійського ведмедика
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко полетів: в Мінську протестувальники запустили неугодного народу президента у вигляді Олімпійського ведмедика

У Мінську пройшла химерна акція, яка в черговий показала ставлення білорусів до їхнього лідера

29 вересня 2020, 19:56
Поділіться публікацією:

Лукашенко полетів: в Мінську протестувальники запустили неугодного народу президента у вигляді Олімпійського ведмедика

У Мінську протестувальники запустили в небо повітряну голову президента Білорусі Олександра Лукашенка, назвавши її Олімпійським ведмедиком. Про це повідомляє видання Трибуна на сторінці в Facebook.

Активісти запустили повітряні кульки з написом "ОМОН", а до них прикріпили олімпійського ведмедика із зображенням Лукашенко.

"Крутий перформанс мінчан.   У небо на кулях відправлений білоруський олімпійський ведмедик ", — підписали повідомлення учасники перфомансу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська зустрілася у Вільнюсі з французьким президентом Еммануелем Макрона на тлі масових протестів в Республіці. Вона заручилася його підтримкою і всілякого сприянню проведенню демократичних виборів, де народ Білорусі, нарешті, зможе зробити вільний вибір в сторону прозахідних цінностей.

"Ми будемо діяти. Я поважаю і захоплююся участю Світлани. Як європейці, ми зробимо все, щоб допомогти білоруському народу. Ми скористаємося медіації в форматі ОБСЄ, щоб досягти прогресу. У нас була чудова дискусія, і зараз нам потрібно бути прагматичними і підтримати білоруський народ. Ми зробимо все що в наших силах, повірте мені ", — запевнив Тихановську Макрон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини