Лукашенко заявив про готовність до співпраці з Україною: які умови назвав

Олександр Лукашенко розповів про можливість співпраці України та Білорусі.

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що готовий співпрацювати з Україною. За його словами це може відбуватись на ти ж умовах, які існують між Білоруссю та так званою "ДНР". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Белта".

Олександр Лукашенко провів зустріч з ватажком терористичне угруповання "ДНР" Денисом Пушиліним та заявив, що готовий співпрацювати з Україною. Крім того, білоруський диктатор визнав, що приймає в країні українських дітей з окупованих територій.

"Ми нікого не ображаємо. Ми готові співпрацювати і з Україною на тих же принципах, що й із "Донецькою республікою". Ми діток ваших завжди приймаємо сюди на лікування, відпочинок. Вони дуже задоволені. Знайдіть хоч одну викрадену дитину", - сказав Лукашенко.

Далі Лукашенко заявив, що Білорусь готова розвивати відносини з "ДНР" у сфері будівництва, освіти, медицини та в інших напрямках. За його словами, співпраця з терористами нібито не порушує міжнародні норми.

"Я ще раз підтверджую, що ми співпрацюватимемо з вами, абсолютно не порушуючи жодні міжнародні норми та норми наших взаємин. Абсолютно на таких принципах готові співпрацювати і з Україною", - сказав білоруський диктатор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у прикордонній службі зробили заяву щодо інформації про переміщення білоруської техніки поблизу кордону України.

Також "Коментарі" писали про білоруського диктатора Олександра Лукашенка, який назвав, які, на його думку, території України та Білорусі хоче отримати Польща.