Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зробив заяву про політиків на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зробив заяву про політиків на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"

Лукашенко вразив новою порцією безглуздих тверджень.

2 липня 2024, 19:50
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову відзначився спірними заявами, назвавши Другу світову війну "апофеозом тисячолітньої історії воєн і битв західної та східної цивілізацій". Про це повідомляє білоруське провладне видання BELTA.

Лукашенко зробив заяву про політиків на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Лукашенко також звернув увагу на "бездітних політиків" на Заході, стверджуючи, що їм "нікому передати ген ненависті".

Особливу занепокоєність викликала його заява про готовність "поставити крапку вдруге", що очевидно натякає на можливість нового військового конфлікту. Ця риторика особливо небезпечна, враховуючи підтримку Білорусі російської агресії проти України.

"Ми в цій історії вже поставили крапку один раз. Треба буде — поставимо і вдруге. Хоча вони і без нас впораються. Відмова від традиційних цінностей, мода на чайлдфрі зробили свою справу. Подивіться, хто стоїть в авангарді антибілоруської, антиросійської кампаній. Бездітні політики. Їхній рід закінчується. Їм навіть ген ненависті нікому передати. Завіса", — заявив Лукашенко.

Його слова викликають серйозне занепокоєння серед міжнародної спільноти, особливо в контексті поточної геополітичної ситуації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ нагнітає істерію щодо ситуації на кордоні з Білоруссю Росія та підконтрольна їй Білорусь, з території якої агресори напали на північ України позаминулого року, проводять інформаційну операцію проти Києва. Мінськ і Москва стверджують, що біля кордонів Білорусі розміщені українські війська, що викликає їх занепокоєння, і цю "проблему" можуть обговорити Путін із Лукашенком. Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив про "стурбованість" як Росії, так і Білорусі. За його словами, Путін і Лукашенко можуть обговорити це питання на саміті ШОС.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

2 липня 2024, 22:06

Сосал бы уже молча у плешивого чмони,убогий...

Ігор

2 липня 2024, 19:10

Розумно! Взяти, наприклад, фактичного володаря України, героя Росії - Єрмака. Ні дітей ні сім'ї. Можливо закомплексований імпотент. Бо його нічого крім роботи і абсолютної влади не цікавить. Можливо якось таємно йому на Банкову єлітних повій і постачають. Але немає доказів. Та й що він з ними робить, тільки спостерігає? От і виміщає на Україні свою ненависть на долю.


Новини