Прибули великі колони: у Білорусі накопичують військову техніку (ФОТО)

Партизани повідомили про прибуття великої колони техніки до Мінська.

Представники партизанського військового руху українців та кримських татар "Атеш" зафіксували прибуття на територію Білорусі військової техніки. Відомо, що вже є якнайменше 60 одиниць техніки.

Партизани в Telegram інформують про розміщення великої колони з технікою в Мінську. Це майже 60 одиниць, з цієї кількості - основна частина це БМП-2, а також 4МТ-ЛБ.

"Росіяни продовжують використовувати територію Білорусі у своїй злочинній війні. Наші прихильники в Республіці Білорусь уважно відстежують кожен крок військ Росії", - написали в повідомленні.

Дещо пізніше представники "Атешу" написали, що допустились помилки, бо на фотографії - військова техніка білоруських Збройних сил.

"Нагадаємо, що 24.02.2022 саме Збройні сили Республіки Білорусь спокійно стежили за тим, як Росія обстрілює та здійснює повномасштабне вторгнення в Україну. Тому всі пересування військ збройних сил РФ та РБ ми фіксуємо та передаємо СОУ", - зазначають в "Атеш".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко зробив нову заяву про мирні переговори щодо закінчення війни в Україні. Президент Білорусі Олександр Лукашенко в день виборів до нижньої палати парламенту та місцевих рад заявив, що буде брати участь у наступних виборах на пост президента. Також білоруський диктатор закликав Україну почати мирні переговори з Росією.

Олександр Лукашенко заявив, що підстав для початку мирних переговорів між Україною та Росією є "більш ніж достатньо". За його словами Росія почала процес "мирного врегулювання" війни в Україні, однак на заваді цьому стоїть Захід, який допомагає Києву зброєю у війні з РФ.