Головна Новини Світ Беларусь Вашингтон і ЄС обговорюють можливість введення адресних санкцій проти Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вашингтон і ЄС обговорюють можливість введення адресних санкцій проти Білорусі

За словами представника Вашингтона, перший пакет санкцій буде відносно конкретних людей, але потім обмеження будуть доповнені

11 вересня 2020, 18:29
Поділіться публікацією:

Вашингтон і країни ЄС обговорюють можливість введення адресних санкцій проти Білорусі. Про це повідомляє журналіст PBS News Hour Нік Шифрін в Twitter з посиланням на заступника держсекретаря США Стіва Біган.

Вашингтон і ЄС обговорюють можливість введення адресних санкцій проти Білорусі

Джерело: eurasia.expert

За заявою Бігана, сторони "обмінюються інформацією щодо кількох імен" в рамках запровадження санкцій проти Білорусі. За словами представника Вашингтона, список санкційних обмежень буде оголошений вже скоро, вони будуть поширюватися в тому числі і на компанії.

Стів Біган також додав, що перший пакет санкцій буде відносно конкретних людей, але потім обмеження будуть доповнені.

"Ми не хочемо нав'язувати громадянам Білорусі будь-які додаткові каральні заходи, крім випадків крайньої необхідності", — зазначив він.

Відомо, що країни Євросоюзу не можуть ввести свої санкції проти Білорусі через позицію влади Кіпру. Так, Кіпр в обмін на заходи проти Білорусі вимагає ввести певні обмеження для Туреччини в зв'язку з оспорюваною розвідкою природного газу в східному Середземномор'ї.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що санкції ЄС проти Росії за порушення територіальної цілісності України продовжені ще на півроку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини