"Я злякався" - дивне інтерв’ю Лукашенка про свій перший досвід (ВІДЕО)

Президент Білорусі розповів про свій перший досвід на тракторі та збрехав про швидкість аграрної техніки

Мережею поширюється запис, на якому білоруський диктатор Олександр Лукашенко у розмові з місцевими ЗМІ згадує свою першу поїздку на тракторі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на 24 канал.

Олександр Лукашенко розповів журналістам про те, як мав перший досвід їзди на тракторі МТЗ-50 на запаморочливій швидкості.

"Їхав по кільцевій зі швидкістю 280 км/год і я злякався, що він може злетіти. З такою швидкістю літак злітає і сідає", - сказав білоруський лідер.

Українські фермери та власники подібної техніки стверджують, що трактор МТЗ-50 не здатен розвивати таку швидкість. Аграрна техніка, яка випускалася в період з 1962 по 1985 роки на Мінському тракторному заводі може досягати лише швидкості до 50 км/год. А білоруський президент стверджує, що досяг швидкості, яка в п’ять разів більша за можливу.

Відео з заявою Лукашенка можна переглянути нижче:

Лукашенко не вперше проявляє любов до тракторів, на 70-річчя президента Росії білоруський диктатор подарував Путіну трактор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рішення президента Білорусі зупинити інфляцію. Олександр Лукашенко заборонив підвищувати ціни в магазинах. Таке рішення усього за місяць призвело до закриття великої кількості продуктових місць. Відповідні фото потрапили в мережу.

Також "Коментарі" про винахід білоруських військових проти Javelin, Panzerfaust та NLAW. Розробники з Білорусі збираються захищати свої танки палаючим відром на палиці. "Надсучасна" розробка встигла отримати власну назву - "нова теплова пастка, встановлена на модернізованому Т-72".