Головна Новини Світ Канада У Канаді проходить поліцейська спецоперація після повідомлень про захоплення заручників
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді проходить поліцейська спецоперація після повідомлень про захоплення заручників

Теракт стався в Монреалі

13 листопада 2020, 21:47
Поділіться публікацією:

У Монреалі біля будівлі компанії Ubisoft, яка спеціалізується на комп'ютерному забезпеченні, проходить поліцейська спецоперація після повідомлень про захоплення заручників.

У Канаді проходить поліцейська спецоперація після повідомлень про захоплення заручників

Докладної інформації поки немає. Одні джерела повідомляють, що захоплення сталося в будівлі Ubisoft, інші — що в сусідньому. Міська поліція в Twitter просить всіх уникати району, де проводиться спецоперація. Тут же присутні рятувальники й парамедики.
  За інформацією канадських ЗМІ, група невідомих проникла в будівлю офісу компанії, і насильно утримує кілька десятків людей. Відомо, що деяким співробітникам офісу вдалося втекти на дах і заблокувати вихід зовні. Про постраждалих не повідомляється.
Канадським журналістам вдалося поспілкуватися зі співробітниками компанії. Ті розповіли, що отримали повідомлення такого змісту: "Забарикадують в безпечному місці, переведіть телефони в беззвучний режим і поводьтеся якомога тихіше", після того, як поліція почала спецоперацію в Монреалі на тлі повідомлень про захоплення заручників.
"Коли ми піднялися на дах, люди обговорювали один з одним, що захопили заручників", — розповів журналістам менеджер з виробництва Ubisoft Себастьєн Шоман.
О 22.45 за Київським часом правоохоронці почали виводити людей з будівлі, де, імовірно, були взяті заручники — ЗМІ.

Інформація оновлюється.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини