Головна Новини Світ Китай Атака на школу в Китаї: 40 поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на школу в Китаї: 40 поранених

Охоронець з ножем влаштував різанину в одній зі шкіл Китаю

4 червня 2020, 09:38 comments1981
Поділіться публікацією:

Трагічний інцидент стався в одній з провінцій Китаю. В Гуансі-Чжуаньском районі на півдні країни, в селищі Ванф поблизу від міста Учжоу, один з охоронців початкової школи напав на учнів.

Атака на школу в Китаї: 40 поранених

Чоловік, якому було 50 років, несподівано взявся за ніж і кинувся на дітей та вихователів, які знаходилися в той момент в приміщенні. В результаті атаки поранення отримали більше 40 чоловік. Місцеві ЗМІ зазначають, що в основному постраждали дошкільнята віком до 6 років. Важкі поранення отримав директор школи, ще один охоронець. Один з учнів знаходиться в тяжом стані.

Поліція заарештувала нападника. У даний момент правоохоронці встановлюють причини інциденту, оскільки відповіді на запитання, чому охоронець влаштував різанину в школі, поки немає.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Австралії невідомий з ножем напав на відвідувачів торгового центру в місті Порт-Хедленде. Про це передає телеканал 9News. Згідно з оперативною інформацією, чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, штрикнув ножем кількох осіб, яких забрала швидка. Затримати агресора живим не вдалося: поліцейським довелося застосувати вогнепальну зброю. Зараз на місці проводяться слідчо-оперативні дії, та повідомити подробиці теракту обіцяють пізніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини