Головна Новини Світ Китай Новий рекорд Гіннеса: в Китаї дрони відтворили картини Ван Гога (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рекорд Гіннеса: в Китаї дрони відтворили картини Ван Гога (ФОТО, ВІДЕО)

У творчому процесі застосували 600 дронів

27 лютого 2021, 23:55 comments1308
Поділіться публікацією:








Днями нічне небо Китаю осяяли незвичні сузір’я — група творчих умільців відтворила знамениті твори художника Вінсента Ван Гога із допомогою дронів. 600 безпілотників дозволили "митцям" увійти у світову історію та залишитися на сторінках "Книги рекордів Гіннеса", про що повідомляє офіційний сайт видання.

Новий рекорд Гіннеса: в Китаї дрони відтворили картини Ван Гога (ФОТО, ВІДЕО)

Китайські винахідники показали світу нового Ван Гога. Скрін із відео

Незвичне світлове шоу відбулося в китайському місті Тяньцзінь. Підготовкою унікального арт-проєкту займалися вчені місцевого університету та члени групи EFYI.

Майже півгодини — 26 хвилин і 19 секунд — незвичної анімації зачаровували погляди жителів та гостей Піднебесної. Творці представили на розсуд багатотисячної аудиторії свою версію таких полотен Ван Гога, як: "Кипариси та дві жінки", "Шовковиця восени", "Пшеничне поле з кипарисами", "Соняшники", "Автопортрет", найбільш знамениті "Зоряна ніч" та "Зоряна ніч над Роною" тощо.

Новий рекорд Гіннеса: в Китаї дрони відтворили картини Ван Гога (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Новий рекорд Гіннеса: в Китаї дрони відтворили картини Ван Гога (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
Новий рекорд Гіннеса: в Китаї дрони відтворили картини Ван Гога (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
Новий рекорд Гіннеса: в Китаї дрони відтворили картини Ван Гога (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5

Технічний бік проекту був доволі непростим. Кожен із 600 безпілотників важить 1,45 кг і може розвинути швидкість до 10 м/с.

"Анімація — складне завдання для дронів. […] Створення повнометражної анімації є складним завданням для всієї команди як у технічному, так і в творчому плані", — поділився враженнями головний операційний директор організації EFYI Чжан Сікі.

Втім, на його думку, задум вдалося реалізувати на всі сто відсотків. Винахідники хотіли передати власне бачення історії, яку із допомогою пензля розповідав Ван Гог.

Успіх проекту підтверджує і представниця "Рекордів Гіннеса" Меггі Луо. На її думку, організаторам шоу вдалося підняти планку для інших умільців, які використовують у своїй творчості безпілотні літальні апарати.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про інше фантастичне видовище, щоправда вже витвір самої матінки-природи — в США замерз Ніагарський водоспад.

Також на порталі знайдуться знімки унікального наскельного малюнку, який нещодавно знайшли в Австралії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини