Ердоган відреагував на вибух у Стамбулі та розповів нові подробиці

Вибух у центрі Стамбула стався сьогодні, 13 листопада

Вибух у центрі Стамбула, який стався 13 листопада, внаслідок якого загинули та постраждали десятки людей, може бути терористичним актом. Відповідну заяву зробив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, повідомляє Reuters.

"Було б неправильно говорити, що це безперечно теракт, але початкові події та первісна інформація від мого губернатора говорять про те, що це пахне тероризмом", - заявив Ердоган.

Окрім цього, президент запевнив, що усі винні будуть покарані по заслугам".

"Спроби перемогти Туреччину та турецький народ за допомогою тероризму сьогодні зазнають невдачі, як це було вчора, і як вони зазнають невдачі завтра", - сказав президент.

На трагедію, що сталася у Туреччині, відреагував президент України Володимир Зеленський, який висловив співчуття турецькому народові.

"З глибоким сумом дізнався про значну кількість загиблих і поранених під час вибуху, що стався в Стамбулі. Висловлюю співчуття близьким загиблих і бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Біль дружнього турецького народу - наш біль", - йдеться у повідомленні Зеленського.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Стамбулі стався масштабний вибух на вулиці. 13 листопада на одній із найпопулярніших пішохідних вулиць Істикляль, що у центрі Стамбулу, стався вибух. В результаті багато людей отримали поранення, є також загиблі. Стало відомо, що на місце трагедії після вибуху були відправлені десятки карет швидкої медичної допомоги, а правоохоронці оточили район. Тим часом у мережі з'явився ймовірний момент вибуху у центрі Стамбулу. А представники місцевої влади вже виступили з офіційною заявою щодо загиблих.