Головна Новини Світ ЄС У Стамбулі стався масштабний вибух на вулиці: є жертви та багато поранених(ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Стамбулі стався масштабний вибух на вулиці: є жертви та багато поранених(ВІДЕО)

У центрі Стамбулу на одній з найпопулярніших пішохідних вулиць Істикляль стався вибух

13 листопада 2022, 16:47 comments1046
Поділіться публікацією:

13 листопада  на одній із найпопулярніших пішохідних вулиць Істикляль, що у центрі Стамбулу, стався вибух. В результаті багато людей отримали поранення, є також загиблі. Про це повідомляє турецьке інформаційне телебачення NTV.

У Стамбулі стався масштабний вибух на вулиці: є жертви та багато поранених(ВІДЕО)

Вибух у центрі Стамбула (фото з відкритих джерел)

Наразі місцеві ЗМІ поки не повідомляють, що стало причиною вибуху. 

 Телеканал CNN Türk повідомив про 11 поранених людей.

 Стало відомо, що на місце трагедії після вибуху були відправлені десятки карет швидкої медичної допомоги, а правоохоронці оточили район.

 Тим часом у мережі з'явився ймовірний момент вибуху у центрі Стамбулу.

 А представники місцевої влади вже виступили з офіційною заявою щодо загиблих.

"Сьогодні близько 16:20 на вулиці Істикляль стався вибух. Наша поліція, медичні служби, пожежники були направлені на місце події. Є жертви та поранені. Про подробиці буде повідомлено громадськості згодом", — повідомив губернатор Стамбула Алі Єрлікая.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, яку гру ведуть Туреччина та Угорщина в НАТО. Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок закликала Туреччину та Угорщину припинити блокувати вступ Швеції та Фінляндії в НАТО. Про це пише Handelsblatt. Повідомляється, що лише ці дві країни з 30 держав-членів НАТО ще не ратифікували угоди про прийняття Фінляндії та Швеції до Альянсу. Угорщина, до того ж, ще й блокує допомогу Україні з боку ЄС. Експерт у питаннях національної безпеки та оборони, учасник програми Україна-НАТО Катерина Коваль упевнена, що на те, що відбувається, слід дивитися глобально. За її словами, весь цивілізований світ має зосередитись на перемозі над Росією. Не заради України, а заради того, щоб збудувати після покарання збожеволілого путінського режиму та його посібників із тих же Білорусі, Ірану, Північної Кореї – гарантії безпеки. Реальні. Для всіх. Створити механізми, які унеможливлюють у майбутньому агресії, подібні до нинішньої російської.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини