Головна Новини Світ ЄС Фіцо заявив, що не дасть системи ППО Україні. А також розповів чий Крим і Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіцо заявив, що не дасть системи ППО Україні. А також розповів чий Крим і Донбас

Голова уряду Словаччини Роберт Фіцо зробив ряд скандальних заяв про надання військової підтримки Україні та заявив, що Київ ніколи не зможе самостійно повернути Крим та Донбас

17 квітня 2024, 18:16
Поділіться публікацією:

Голова уряду Словаччини Роберт Фіцо зроби низку скандальних проросійських заяв із приводу війни в Україні. Зокрема, він заявив про те, що його країна не має наміру надавати Києву військову допомогу, в тому числі системи протиповітряної оборони. Більше того, голова уряду розкритикував дії свого попередника, який передав Україні системи С-300. Як відзначив Фіцо, він так би ніколи не вчинив.

Фіцо заявив, що не дасть системи ППО Україні. А також розповів чий Крим і Донбас

Роберт Фіцо

Окрім того, Фіцо заявив, що, дійсно, міжнародне право визнає принципи територіальної цілісності країн. Проте, за його словами, реальність нібито полягає в тому, що країна-агресор ніколи не віддасть Україні окуповані  Донецьк, Луганськ та Крим.

Більше того, Фіцо заявив, що буцімто у України відсутній військовий потенціал для того, щоб протистояти російським окупантам. Він додав, що, в принципі, допомогти Києву могло б втручання НАТО, проте такі дії точно стали б початком Третьої світової війни.

Заяви Фіцо про ненадання Україні систем ППО виглядають цинічно особливо після того, як 17 квітня Росія вдарила по центру Чернігова трьома ракетами. Такий акт тероризму спричинив багато жертв.

Окрім того, портал "Коментарі" розповідав, що скандальними заявами відзначився і голова уряду Угорщини Віктор Орбан, який розкритикував Європейський Союз за те, що він надає військову допомогу Україні. За його словами, цим самим Захід тільки продовжує війну в Україні. При цьому він заявив, що буцімто Україна існує тільки завдяки допомозі ЄС та США і як тільки вона припиниться, то і Україна перестане існувати як держава.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

17 квітня 2024, 17:30

Єврейська влада зі своєю хуспою набридла вже всім сусідям. Треба гнати терміново у три шиї жидівське шапіто, разом з євреєм наркоманом. Бо в нас не залишиться друзів.

Олег

17 квітня 2024, 17:28

Фіцо, без чехів ти ніхто


Новини