Орбан розповів, як святкуватиме перемогу Трампа на виборах

Віктор Орбан вкотре підтримав Дональда Трампа.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан висловив підтримку колишньому президенту США Дональду Трампу та розповів як святкуватиме його перемогу – відкриє кілька пляшок шампанського. Таким чином, Орбан вкотре підкреслив свої розбіжності з головними лідерами ЄС.

Угорщина має прийняти інших лідерів ЄС на саміті у Будапешті, який відбудеться через кілька днів після президентських виборів у США. З нагоди цього Віктор Орбан розповів, як буде святкувати перемогу Трампа, якщо той виграє вибори в США.

"Ми відкриємо кілька пляшок шампанського, якщо Трамп повернеться", – сказав Орбан.

Попри те, що Угорщина зазвичай єдина країна, яка блокує накладає вето на рішення ЄС, зокрема щодо допомоги Україні, Орбан заявив, що саміт Європейського Союзу в Будапешті може стати об’єднавчим для блоку та можливістю "спробувати знайти спільний голос".

За словами Орбана, якщо Трамп стане президентом США, то він швидко діятиме та "встановить мир" між Україною та Росіє. Як пояснює угорський політик, "тому ми як європейські лідери не матимемо витрачати час". Орбан наголосив, що підхід ЄС до закінчення війни в Україні "дурний", адже війну не можна виграти на полі, тому її потрібно завершити переговорами.

Нагадаємо, що Дональд Трамп неодноразово говорив, що "дуже швидко" закінчить війну в Україні, однак не повідомляв подробиць, як він планує це зробити, окрім як поговорити з Зеленським та Путіним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Орбана намагались здійснити напад.

Також "Коментарі" писали про Трампа, який після розмови з російським диктатором Володимиром Путіним відправив таємний вантаж у Росію..